VISTI's HJEM. 

OG FAMILIE


 

Min familie består af min mor og far. De arbejder begge – men det er så heldigt, at min far arbejder på skiftende tider – så han er tit hjemme hos mig om dagen. 

Vores have er åben lige ud til mosen – så derfor er jeg kun derude sammen med min mor og far. Om sommeren kan jeg ligge ude i en stor lukket gård.  Den  ligger i forbindelse med vores udestue, så jeg kan gå derud, lige  når jeg vil. Der er både sol og skygge – så der hygger jeg mig meget.

Stranden ligger kun 10 minutter fra hvor vi bor, så der går vi tit ned. Jeg bliver luftet mindst 4 gange om dagen – og meget tit flere gange.

Vi leger også på vores gåture – min far smider nogle gange 4-6 stk. 25 ører ind på en græsplæne – og så løber jeg ind og finder dem en ad gangen og løber ud til min far med dem. Så får jeg en lille godbid, og bliver rost. Det er smadder sjovt. 

Jeg kommer også ud og træne - her er jeg ved at gå spor.

Jeg cykler også flere gange om ugen – det er dejligt at komme ud og løbe nogle kilometer – det giver god kondi.

Når jeg er alene hjemme – må jeg være i hele huset. Når jeg ligger  inde i stuen og kigger ud af glasdøren – kan jeg følge med i hvilke andre hunde, der er ude og gå tur. Når de går tur i mosen – går de nemlig lige forbi vores hus.

Stemningsbilleder fra mosen